Προφίλ

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο "Ρακιντζής Αθανάσιος" δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο της οδοντοπροσθετικής απο το 1993 μέχρι και σήμερα, είναι ειδικευμένο σε ολοκεραμικές και επιεμφυτευματικές προσθετικές αποκαταστάσεις.

Διακρίνεται για την άριστη ποιότητα των εργασιών του, την αμεσότητα στην εξυπηρέτηση και το ειδικευμένο και άριστα επιμορφωμένο προσωπικό του.

Τα πιστοποιημένα παραγωγικά υλικά, ο σύγχρονος εξοπλισμός και μόνιμη αφοσίωση του Αθανάσιου Ρακιντζή και του προσωπικού του, ικανοποιούν άρτια και τις πιο απαιτητικές εργασίες.

Η έδρα του εργαστηρίου είναι στην Θεσσαλονίκη στην Αγ. Δημητρίου 46 σε έκταση 250τμ.

Συνεργασίες:

Η αμεσότητα, η συνέπεια και η διαρκής προσπάθεια για την αριστοποίηση του τελικού προϊόντος, έχουν κτίσει γερά θεμέλια μεταξύ της σχέσης μας με όλους τους συνεργαζόμενους ιατρούς, μηδενίζοντας τις αποστάσεις, εξυπηρετώντας ιατρούς εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Από το 2011 μέχρι και σήμερα διευρύνουμε την παροχή υπηρεσίας ενδοκοινοτικά προωθώντας τα προϊόντα μας και σε κράτη - μέλη της Ευρώπης.

Φιλοσοφία:

Με γνώμονα την μακροχρόνια συνεργασία και την διαχρονική πορεία στην συνέπεια της διεξαγωγής των εργασιών, το εργαστήριο στέκεται δίπλα σε γιατρούς και ασθενείς παρέχοντάς τους απλόχερα την γνώση και την αγάπη τους για το αντικείμενο.

Αρ. ΓΕΜΗ: 037740205000