Σύστημα Πυροσυσσωμάτωσης Μεττάλου
(Mlab Cusing)

concept laserΓια 2η συνεχόμενη και επιτυχημένη χρονιά διαθέτουμε το πιο εξελιγμένο σύστημα πυροσυσσωμάτωσης μετάλλου (Laser Sintering), το Mlab Cusing της εταιρείας Concept Laser (Hofmann Innovation Group) και τον τρισδιάτο (3D) σαρωτή D810 της 3Shape.
Το Scanner της 3shape είναι σαρωτής εκμαγείων και αποτυπωμάτων και διαθέτει το πιο ισχυρό λογισμικό σχεδίασης στον κόσμο. Υποστηρίζει σχεδιασμό επικαλύψεων, γεφυρών, ανατομικών εκμαγείων, ένθετων, επένθετων, όψεων πορσελάνης, abutment, εμφυτευμάτων μπάρας και γέφυρας, μερικών ή προσωρινών οδοντοστοιχιών, κερωμάτων, τηλεσκοπικών στεφάνων και πολλών άλλων.

Ο συνδυασμός του Scanner με το Laser Sintering παράγει αποτελέσματα άριστης ποιότητας και μορφολογίας. Για την κατασκευή των σκελετών χρησιμοποιείται στο Laser η κλινικά πιστοποιημένη σκόνη δόμησης μετάλλου Remanium CL της Dentarum, της οποία η σύνθεση αποτελείται απο κοβάλτιο και χρώμιο.

 

 

 

Με τον συνδυασμό της ψηφιακής σχεδίασης και του Laser Sintering πετυχαίνουμε:

  • Άψογη εφαρμογή του σκελετού χωρίς ιδιαίτερη παρεμβολή του οδοντοτεχνίτη
  • Εξαιρετική απόδοση χρώματος, λόγω του ομοιόμορφου πάχους της πορσελάνης
  • Υψηλή αντοχή, με άριστη ποιότητα της εσωτερικής δομής του κράματος του σκελετού
  • Καθαρά χυτά, χωρίς πόρους
  • Σκελετοί με μηδενικές τάσεις, χωρίς κολλήσεις και επιπλέον ραντεβού

Τα προβλήματα της παραδοσιακής μεθόδου του χυτηρίου έρχεται για να λύσει η ψηφιακή τεχνολογία σε συνδυασμό με το Laser Sintering. Απαραίτητο για οδοντιάτρους που διαθέτουν Scanner στόματος.